:. Welkom bij Bellamiaradio! 24 uur per dag te beluisteren en altijd gezellig!.:


Hoofd Menu

Luisteren


Extra
 

 

nieuws

Laatste nieuws


Als er een dj live is met zijn programma
Beste luisteraars zoals u weet is het ook mogelijk om met onze dj's kunt chatten dit is mogelijk als er een dj live is geen dj live dat is dan is het niet mogelijk dat u met een dj kunt chatten

Mededeling brom op het kanaal van mengpaneel microfoon
Zoals u hoor als een dj een verzoekje voor leest hoort u een brom dit denken wij dat het aan de mengpaneel ligt wij zijn hiervan op de hoogte.

Ingebruik nieuwe muziek systeem
Op zaterdag 12-10-2019 rond het klokje van 12:00 uur hebben wij ook het nieuwe muziek systeem in gebruik genomen door een grote onderhoud en update. Hou er wel rekening ermee als er geen dj live is hoort u alle soort muziek is er weer een dj live dan hoort u weer de mooiste hits bij bellamiaradio.

Het nieuwe muziek systeem update.
Beste luisteraars eindelijk is het bijna zover op 12-10-2019 wordt het nieuwe muziek systeem in de studio van bellamiaradio installeert na een hele grote update wij zijn ook erg blij dat het zover is en hopen wij ook dat u ook blij zal zijn met de nieuwe muziek.

Wij zijn weer onlline en kunt u weer gezellig luisteren.
Op 12-09-2019 is de eerste update ook uitgevoerd op het muziek systeem de volgende update zie het bericht hier onder.

Uitvoering update muziek systeem
Binnenkort willen we graag een belangrijke update uitvoeren op uw muzieksysteem. De systeemupdate duurt ongeveer 30 minuten en bevat de volgende verbeteringen: - Nieuwe indeling van onze muziekdatabase. Na de update kunt u onze database filteren op muziekgenre, decennia en beoordeling. - Muziekkanalen ingedeeld per branche. - 100 nieuwe muziekkanalen toegevoegd. - Albumcovers toegevoegd aan de trackinformatie. Tijdens de update kunt u geen gebruik maken van uw systeem. Schikt de onderstaande datum en tijd? Datum en tijdstip: Vrijdag 20 september 2019 12.00 uur

U kunt weer lekker luisteren.
Beste mensen u kunt weer lekker luisteren naar bellamiaradio 24/7 in de week non stop luister maar lekker mee.

Binnenkort Nieuwe DJ Bij Bellamiaradio.
Beste Luisteraars Binnenkort Hoort U Weer Een Nieuwe DJ Gerritjan Bij Bellamiaradio Wij Hopen Dan Ook Dat U Van Deze DJ Zal Gaan Genieten.

Binnenkort aanpassing van onze sponsors.
Binnenkort wordt onze sponsors weg gehaald zodat u het nieuws ook makkelijker krijgt te zien sponsors is terug te vinden onder het hoofd menu sponsors.

Door onderhoud van het systeem
Door dat onze software windows7 in jan 2020 niet meer wordt ondersteund door microsoft hebben wij na onderhoud systeem gelijk de nieuwe windows10 laten installeren ook hebben wij de software van de radio laten vervangen en windos10 setup groetjes team bellamiaradio.

De Reparattie van het systeem
De nieuwe schijf is geplaats en de software over gezet als alles goed gaat betekend dat wij vanaf 24/08/2019 weer de beste hits voor u gaan draaien het team wenst u dan ook weer heel veel luisterplezier toe.

Stand van zaken systeem
Wij hebben het systeem door de computer zaak na laten kijken en laten testen wat is er aan de hand er blijkt dat er beschadigingen zijn aan de harde schijf wij gaan in overleg of wij in het systeem nog een nieuwe harder schijf in het systeem gaan plaatsen of wij gaan een nieuw systeem aanschafen wij houden u op de hoogte. Als het goed is hoort u gewoon muziek maar niet die u van ons bent gewend.

Tijdelijk zijn wij er even mee gestopt maar komen terug.
Door een probleem met ons systeem zijn wij er even mee gestopt maar wij komen zeker weer terug wegens hardware of een Windows probleem als het goed is hoort u wel muziek wij doen echt alles eraan om het zo snel mogelijk weer de mooiste hits voor u te draaien.

Vanaf Juli t/m eind september geen live uitzending.
Beste mensen kleine mededeling wegens de vakantie tijd zijn er bij bellamiaradio vanaf juli t/m eind september geen live uitzendingen van een dj u kunt gewoon lekker blijven luisteren naar de non stop muziek.

Vrijdagmiddag een grote onderhoud
Beste luisteraar op vrijdagmiddag 7-06-2019 zijn wij offline voor een grote onderhoud van het systeem maar ook onze muziek data wordt onder handen genomen u kunt weer naar ons luisteren op 08-06-2019

Dinsdagavond offline door het slechte weer
Zoals u heb gemerkt zijn wij afgelopen dinsdag offline geweest dit heeft er mee te maken door het slechte weer

Foto Eigenaar
Binnenkort komt de foto van de eigenaar op onze website te staan.

Mail Adres Van Studio Bellamiaradio..
Heb u een vraag over dj worden dit kunt u doen via mail of u kunt even kijken in onze chatroom of een dj live is mailadres: internetradio2018@outlook.com

Wie is er live


Non Stop

Eigenaar 

Onderhouds dienst 

artiest van de weekCopyright © 2019 Spotstreaming